15.07.2007   23:52Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Щодо координації роботи з правової освіти населення, яка проводиться на Чернігівщині

 

Розглянуто низку питань щодо проведення правоосвітньої роботи серед населення області, підбито підсумки роботи районних, районних у м. Чернігові, міських міжвідомчих координаційно-методичних рад з правової освіти населення, затверджено план роботи Чернігівської обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення на ІІІ квартал 2007 року.

 

Зазначалося, що населення області має змогу постійно отримувати необхідні правові знання шляхом висвітлення актуальних правових питань, відомостей про стан законності і правопорядку у суспільстві, боротьби зі злочинністю в ефірі телебачення та радіомовлення. Так, на обласному телебаченні готуються телепередачі: спільно з прес-службою УМВС України в Чернігівській області - "Кримінал. Обов'язок. Право", з Державною податковою адміністрацією в області - "Податкові діалоги", з обласним центром зайнятості - "Ринок праці" тощо.

 

Правова тематика присутня і в радіопередачах, під час зворотного зв'язку начальників обласних управлінь, заступників голови облдержадміністрації з жителями області.

 

Прес-служба Чернігівської облдержадміністрації