Безкоштовна
правова допомога

(0462) 612-532


Новини

Партнери

Українська Гельсінська спілка з прав людини

Харківська правозахисна група

Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека

Стратегическая судебная защита

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів

Май право на допомогу

Мережа правового розвитку

Правовий простір

Украінський правовий портал


Останні публікації

27.08.2007   11:47Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Акція солідарності з жертвами політичних репресій на українсько-білоруському кордоні

За його словами, на кордоні з української сторони активісти “Солідарності” встановили на флагштоку біло-червоно-білий прапор і роздавали на міжнародній трасі Київ-Мінськ всім, хто перетинає кордон, листівки про наявність у Білорусі політв’язнів.

За словами організаторів, метою акції було поширення інформації про реальну ситуацію з дотриманням прав і свобод в Білорусі серед громадян цієї країни, а також серед українців, росіян та громадян балтійських країн.

Цього разу акція вперше пройшла не в Києві, а в безпосередній близькості від "зони диктатури" - на українсько-білоруському кордоні.

Учасниками акції стали українці з Києва та Чернігова, а також активісти білоруських демократичних груп з Мінська та Гомеля.

 

УНІАН - Права людини

 

Останні новини

Робоча зустріч з представником системи безоплатної правничої допомоги на Чернігівщині 19:19

Представниці Чернігівського громадського комітету захисту прав людини Наталія Кулікова та Ірина Бірюк провели робочу зустріч з представницею Східного міжрегіонального центру з надання безоплатної правничої допомоги Іриною Протченко.

Робоча зустріч з представником Омбудсмана на Чернігівщині 19:07

Провели робочу зустріч з Регіональним координатором взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Чернігівській області Аллою Лепехою.

Інформаційні заходи з протидії гендерно-зумовленому насильству в Козелецькій та Кіптівській громадах 19:00

З моніторинговим візитом спільно з представницями ГУ Національної соціальної сервісної служби у Чернігівській області відвідали Козелецьку та Кіптівську територіальні громади, де обговорили реалізацію політики у сфері протидії гендерно-зумовленому насильству в громадах.

В Чернігові обговорили актуальні проблеми запобігання та протидії гендерно-зумовленому насильству 23:23

На сьогодні, ситуація із запобіганням та протидією проявам гендерно-зумовленого насильства в Чернігівській області є досить ускладнена. Важливою складовою є взаємодія між різними відповідальними суб'єктами. Адже саме комунікація забезпечує ефективне реагування на кожен факт домашнього насильства.