Безкоштовна
правова допомога

(0462) 612-532


Новини

Партнери

Українська Гельсінська спілка з прав людини

Харківська правозахисна група

Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека

Стратегическая судебная защита

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів

Май право на допомогу

Мережа правового розвитку

Правовий простір

Украінський правовий портал


Останні публікації

13.12.2010   02:44Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Фестиваль документального кіно про права людини в чернігівській школі

Після перегляду волонтери-правозахисники провели з учнями бесіду про права та свободи людини. Значну увагу волонтери приділили проблемам, які існують у дітей з інвалідністю, і наголосили на необхідності зміцнення поваги до прав і гідності інвалідів.

На запрошення директора школи долучився до лекції також юрист громадської організації “М’АРТ” Роман Жанковський. Він проконсультував учнів стосовно несанкціонованих обшуків, незаконних затримань, пояснив особливості відповідальності за вчинення хуліганських дій. Усіх учасників заходу Роман запросив звертатися по консультації до громадської приймальні організації “М’АРТ”

За інформацією громадської організації "М ’АРТ"

Останні новини

Захист та підтримка постраждалих від гендерно-зумовленого насильства в умовах війни 19:46

Незважаючи на війну та міграційну кризу, рівень домашнього і гендерно-зумовленого насильства в Україні та на Чернігівщині зростає. Мешканці сільських, віддалених та прикордонних громад перебувають у соціально-економічній та інформаційній ізоляції та є особливо вразливими до проявів домашнього насильства.

Навчання з фізичної безпеки та тактичної медицини для волонтерів Чернігівщини 16:17

Проєкт «Волонтери – рушійна сила громадянського суспільства та підтримки жертв війни в умовах кризи», який реалізується ГО «Чернігівський громадський комітет захисту прав людини» спільно з ГО «Активне суспільство України», продовжує успішно проводити навчальні тренінги для активістів, покликаних допомагати вразливим групам на небезпечних територіях.