Безкоштовна
правова допомога

(0462) 612-532


Новини

Партнери

Українська Гельсінська спілка з прав людини

Харківська правозахисна група

Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека

Стратегическая судебная защита

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів

Май право на допомогу

Мережа правового розвитку

Правовий простір

Украінський правовий портал


Останні публікації

09.04.2019   21:07Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

У Сновській ОТГ триває прийом заявок бюджету участі

У Сновській об`єднаній громаді нагадують, що з метою вдосконалення механізмів залучення громадськості до участі у бюджетному процесі у січні 2019 р. була прийнята відповідна Програма та затверджено Положення про громадський бюджет (бюджет участі).

Його суть полягає у тому, що, що кожен житель громади, якому виповнилося 14 років та який проживає та/або зареєстрований на території громади, може взяти участь у розподілі частини річного міського бюджету, запропонувавши ідею, проект, програму з покращення зовнішнього вигляду громади та умов проживання у ній, соціально-економічного, культурного і просторового розвитку. Загальна вартість такого проекту у 2019 році не може перевищувати 200 тис. грн.

Знайти бланк-заявку пропозиції (проекту) можна на офіційному сайті Сновської міської ради в розділі «Громадський бюджет».

Наразі в Сновській громаді триває збір таких проектів. Кінцевий термін подання проектної заявки до 31 травня 2019 року.

Прохання направляти проектні заявки до відділу економічного розвитку та інвестицій Сновської міської ради за адресою: м. Сновськ, вул. Незалежності, 19, каб. №16, або надсилати на електронну адресу budget.msnovsk@gmail.com з поміткою «Громадський бюджет».

В липні 2019 року серед жителів громади буде організовано голосування з метою визначення проекту-переможця, який отримає фінансування, про що буде повідомлено додатково. Проектна заявка, яка набере найбільшу кількість голосів жителів громади, отримає фінансування з бюджету громади та буде реалізована до кінця 2019 року.

Більше за посиланням або за тел. 2-13-32.

За повідмленям сайту Сновської ОТГ

Останні новини

Захист та підтримка постраждалих від гендерно-зумовленого насильства в умовах війни 19:46

Незважаючи на війну та міграційну кризу, рівень домашнього і гендерно-зумовленого насильства в Україні та на Чернігівщині зростає. Мешканці сільських, віддалених та прикордонних громад перебувають у соціально-економічній та інформаційній ізоляції та є особливо вразливими до проявів домашнього насильства.

Навчання з фізичної безпеки та тактичної медицини для волонтерів Чернігівщини 16:17

Проєкт «Волонтери – рушійна сила громадянського суспільства та підтримки жертв війни в умовах кризи», який реалізується ГО «Чернігівський громадський комітет захисту прав людини» спільно з ГО «Активне суспільство України», продовжує успішно проводити навчальні тренінги для активістів, покликаних допомагати вразливим групам на небезпечних територіях.