Безкоштовна
правова допомога

(0462) 612-532


Новини

Партнери

Українська Гельсінська спілка з прав людини

Харківська правозахисна група

Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека

Стратегическая судебная защита

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів

Май право на допомогу

Мережа правового розвитку

Правовий простір

Украінський правовий портал


Останні публікації

23.01.2006   23:39Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Соціалісти на Чернігівщині використовують адміністративний ресурс?

До автора та ведучого за 20 хвилин до початку заходу підійшов Віталій Голець, представник керівного складу міської організації соціалістичної партії з пропозицією вручити цінні подарунки у вигляді DVD-програвачів трьом красуням. На це він отримав відмову, тому що захід не носив політичного характеру. Після цього він зателефонував заступнику голови чернігівської обласної державної адміністрації Володимиру Тандурі, якій також очолює міську організацію Соціалістичної партії та передав слухавку організатору. Володимир Тандура у переконливій (!) формі вимагав, щоб Віталій Голець від імені народного депутата М. Рудьковського виступив з промовою та вручив подарунки. Після чого Володимир Тандура демонстративно поклав слухавку.

Під кінець дійства Віталій Голець здійснив спробу забрати мікрофон у ведучого. Після невдалих спроб Віталій Голець вручив квіти трьом красуням, доля DVD-програвачів невідома.

Після вручення квітів Віталій Голець повторно зателефонував В. Тандурі, якому повідомив, що ведучий і організатор Богдан Працко відмовився від наданя йому привітання. Володимир Тандура емоційно заявив, що Богдан Працко працювати на своїй посаді більше не буде. Віталій Голець цю звістку повідомив всім, хто знаходився поряд, та висловився про початок якоїсь війни (питання «між ким?»). Можливо, для соціалістів вибори – це війна?

На недавній зустрічі з представниками політичних партій голова чернігівської ОДА Лаврик заявив, що його підлеглі, які будуть використовувати амінресурс та владні повноваження, залишаться без роботи.

Ми вимагаємо припинення адміністративного тиску з боку владних представників Соціалістичної партії, та закликаємо всіх людей, на яких тим чи іншим чином створюється тиск, чинити опір у будь-якій формі та боротися за ідеали демократії!

 

ГО “Чисті руки”

 

Високий Вал

 

Останні новини

Захист та підтримка постраждалих від гендерно-зумовленого насильства в умовах війни 19:46

Незважаючи на війну та міграційну кризу, рівень домашнього і гендерно-зумовленого насильства в Україні та на Чернігівщині зростає. Мешканці сільських, віддалених та прикордонних громад перебувають у соціально-економічній та інформаційній ізоляції та є особливо вразливими до проявів домашнього насильства.

Навчання з фізичної безпеки та тактичної медицини для волонтерів Чернігівщини 16:17

Проєкт «Волонтери – рушійна сила громадянського суспільства та підтримки жертв війни в умовах кризи», який реалізується ГО «Чернігівський громадський комітет захисту прав людини» спільно з ГО «Активне суспільство України», продовжує успішно проводити навчальні тренінги для активістів, покликаних допомагати вразливим групам на небезпечних територіях.