04.08.2009   14:48Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Be Free-2009: технічні моменти фестивалю

Проживання:

Наметове містечко для публіки буде організоване на тому ж майданчику, що і сцена, буде окремо огороджуватися і охоронятися.

Організатори будуть реєструвати жителів містечка і видавати розпізнавальні знаки, за якими можна буде потрапити на територію містечка.

Для тих, хто хотів би ночувати не на природі, є номери в готелі "Брянськ" - із сантехнікою в коридорі і середній ціні на особу 5 євро за ніч. Контакти готелю "Брянськ" у Мережі:

http://turist.cn.ua/index/0-6

Поруч з готелем "Брянськ" є готелі "Профспілковий" і "Придеснянський".

 

Безпека:

Купання буде дозволене, але обмежене певними зонами.

На територію фестивалю забороняється проносити скляні пляшки і іншу скляну тару.

Ми плануємо організувати електричне освітлення території наметового містечка, але переконливо просимо брати із собою ліхтарики.

 

Географія:

Фестиваль буде проходити на березі Десни на території, яка обмежена з одного боку готелями "Брянськ", "Профспілковий" і "Придеснянський" (10 хв. ходи до майданчика), з другого - міським парком ("Центральний парк культури і відпочинку", або «Горсад», теж 10 хв. ходи). На карті це виглядає приблизно так:

http://picasaweb.google.com/lh/photo/7iRDfZGiV8p2JgYhGrSpcQ?feat=directlink

(Але ми будемо намагатися дати вам більш докладну карту ;))

Доїхати до місця фестивалю своїм транспортам можна буде тільки до готелю "Брянськ", після чого треба буде йти пішки. Всі альтернативні проїзди до фестивалю будуть винятково для організаторів і техніків, адже вони не заасфальтовані і не витримають надто великого навантаження.

 

Проїзд з Києва:

Від станції метро "Лісова" - мікроавтобусом кожні 10-15 хв. до Красної площі (у Чернігові). Від Красної площі - тролейбус №1 або мікроавт. №38 до готелю "Брянськ", або тролл. №8-9, мікроавт. №39 до кінотеатру "Перемога".

 

Проїзд із Мінська:

Починаємо прийом заявок на проїзд автобусам з Мінська! Будь ласка, телефонуйте Віталію на номер +375 29 649 0888 або пишіть на fest.svabody@gmail.com із вказівкою контактних даних!

Волонтери:

Нам дуже потрібні волонтери для організації життя наметового містечка, роботи в інформаційному пункті і інших організаційних питаннях фестивалю! Якщо ви зможете нам допомогти, надсилайте листа з контактною інформацією на адресу fest.svabody@gmail.com!