Безкоштовна
правова допомога

(0462) 612-532


Новини

Партнери

Українська Гельсінська спілка з прав людини

Харківська правозахисна група

Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека

Стратегическая судебная защита

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів

Май право на допомогу

Мережа правового розвитку

Правовий простір

Украінський правовий портал


Останні публікації

08.12.2005   22:45Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Корюківський район: відкриття нового Палацу правосуддя

Звертаючись з привітальним словом, перший заступник Голови Державної судової адміністрації України Олександр Гашицький висловив подяку від Державної судової адміністрації України представникам місцевих органів виконавчої влади, територіального управління державної судової адміністрації, Апеляційного суду, будівельникам, всім, хто доклав зусиль до будівництва такого чудового приміщення, яке вперше в області споруджене саме під суд. Він також наголосив на непересічній ролі взаємодії місцевих органів влади і територіальних органів державної судової адміністрації у забезпеченні судів пристосованими для відправлення правосуддя приміщеннями, створенні належних умов для їх роботи.

 

Начальник територіального управління державної судової адміністрації в області Володимир Вовченко підкреслив, що на жаль, більшості судів наразі доводиться працювати в непридатних для здійснення правосуддя умовах. Але сьогоднішня подія є добрим знаком і яскравим свідченням позитивного відношення держави до проблем судів та в цілому судочинства.

 

Керівник апарату Чернігівської обласної державної адміністрації Володимир Приходько засвідчив, що протягом останніх двох з половиною років отримали більш пристосовані для роботи приміщення суди Новгород-Сіверського, Щорського, Куликівського, Бобровицького, Носівського, Борзнянського, Срібнянського, Талалаївського та сьогодні Корюківського районів. Це являється беззаперечним доказом поступовості в справі розбудови Держави України. Збудований новий Палац правосуддя - це свідчення прагнення суспільства підняти ще на один якісно новий рівень судочинство в нашій країні. Він запевнив також, що обласна державна адміністрація і надалі буде приділяти належну увагу організації діяльності судів. І не далекий той час, коли в кожному районі з'являться палаци правосуддя на зразок Корюківського. Він імені голови обласної державної адміністрації Владислава Атрошенка керівник апарату облдержадміністрації висловив щиру вдячність всім, хто причетний до сьогоднішньої події, і побажав суддям Корюківського районного суду, щоб у цьому Палаці правосуддя судочинство здійснювалося на засадах верховенства Права, Закону та Справедливості.

 

Чернігівська обласна державна адміністрація

 

Останні новини

Захист та підтримка постраждалих від гендерно-зумовленого насильства в умовах війни 19:46

Незважаючи на війну та міграційну кризу, рівень домашнього і гендерно-зумовленого насильства в Україні та на Чернігівщині зростає. Мешканці сільських, віддалених та прикордонних громад перебувають у соціально-економічній та інформаційній ізоляції та є особливо вразливими до проявів домашнього насильства.

Навчання з фізичної безпеки та тактичної медицини для волонтерів Чернігівщини 16:17

Проєкт «Волонтери – рушійна сила громадянського суспільства та підтримки жертв війни в умовах кризи», який реалізується ГО «Чернігівський громадський комітет захисту прав людини» спільно з ГО «Активне суспільство України», продовжує успішно проводити навчальні тренінги для активістів, покликаних допомагати вразливим групам на небезпечних територіях.