Безкоштовна
правова допомога

(0462) 612-532


Новини

Партнери

Українська Гельсінська спілка з прав людини

Харківська правозахисна група

Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека

Стратегическая судебная защита

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів

Май право на допомогу

Мережа правового розвитку

Правовий простір

Украінський правовий портал


Останні публікації

25.11.2005   11:37Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Лист Луценку: міліцейський "бєспрєдєл" в Щорсі

Ми з надією дивимося на Вас і віримо, що Ви не допустите беззаконня, яке чинять чиновники в міліцейських погонах, серед них начальник Щорського РВ УМВС Малиш Л. В.,начальник УМВС в Чернігівській області Костюк В.В., його заступник Мілейко. Ці люди, якщо їх можна так назвати, давно забули, що свої повноваження вони зобов'язані здійснювати у встановлених Конституцією і відповідно до Законів України повноважень.

Те, що сьогодні діється в Щорському РВ УМВС не бачить лише сліпий, або той хто не хоче цього бачити.

На сьогоднішній день в райвідділі є два взяточника колишній начальник Щорського РВ УМВС Журавльов В. В. нині начальник сусіднього РВ УМВС Ріпкинського, узяв взятку у неповнолітнього Титова Костянтина, гарний приклад для підростаючого покоління. Все це задокументовано працівниками СБУ в Чернігівській області і ВВБ УМВС в Чернігівській області. Покарання Журавльова "витягли з озера кинули у річку".

Колишній начальник ДАЇ цього ж райвідділу Гориченко І. А. взяв взятку 1000 грн., його теж перевели в сусідній Куликівський райвідділ.

Колишній начальник паспортного столу С. Косенко незаконно за винагороду видавала іноземні паспорти. Цей список можна продовжувати і чи не забагато для одного маленького міста.

Але терпець у громадкості урвався після того як начальник Щорського РВ УМВС Малиш Л. В. запросив до райвідділу Арутюняна З. і Хоминського В. для розмови, після якої останній вже два місяці лікується в Київській лікарні швидкої допомоги. Нині за спричинення тілесних ушкоджень співробітниками міліції УМВС України в Чернігівській області Хоминському В. і Арутюняну З. порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ст., 365 ч. 2 Кримінального кодексу України. Також працівники міліції о другій годині ночі здійснили незаконний обшук у господарстві громадянина Житника та побили його самого.

Не потрібно запитувати чим займається начальник Щорського РВ УМВС Малиш Л. В. у начальника УМВС в Чернігівській області Костюка В. В. відповідь буде однозначна: бореться зі злочинністю. І так сумліно почав боротися, що за той недовгий період його "правління" зумів украсти чотири тони спирту, який був вилучений як речовий доказ, продав трактор, який був викрадений в одному із ПСП, відпустив автомобіль Форд, який затримали з підробленими документами. Така собі палочка-виручалочка для місцевих ділків.

А ще він друг всемогутнього пана Мілейка, заступника Костюка, який себе мабуть бачить в генеральський погонах. Недаром під час виборчої компанії Мілейко був одним з найвірніших виконавців передвиборної програми Януковича В. Ф. Радив звільнятися всім, хто не згоден з програмою колишнього злочинного керівництва.

Юрій Віталійович якщо люди ще вірять нинішній владі , так це лише тому, що в уряді є такі керівники як Ви. Ми розуміємо, що Вас оточили чиновники, які служили старому режиму, які сьогодні роблять вигляд, що готові забезпечити права і свободи людини.

Не вірте, за вашою спиною вони роблять все аби підірвати довіру людей в справедливість і законність.

Непотрібно багато розуму, щоб глянули на автобіографію Костюка В. В. , Малиша Л. В. і зрозуміти що і хто за ними стоїть і кому вони служать.

Міліція нашої області без сумніву найбільш корумпований орган, який приватизували Костюк В. В. і йому подібні.

Оскльки всі ці події набули великого резонансу, сподіваюся, що цей лист не залишиться поза Вашою увагою.

 

Житник Лариса Леонідівна

с. Рогізки Щорського району Чернігівської області

 

www.ord.com.ua

Останні новини

Захист та підтримка постраждалих від гендерно-зумовленого насильства в умовах війни 19:46

Незважаючи на війну та міграційну кризу, рівень домашнього і гендерно-зумовленого насильства в Україні та на Чернігівщині зростає. Мешканці сільських, віддалених та прикордонних громад перебувають у соціально-економічній та інформаційній ізоляції та є особливо вразливими до проявів домашнього насильства.

Навчання з фізичної безпеки та тактичної медицини для волонтерів Чернігівщини 16:17

Проєкт «Волонтери – рушійна сила громадянського суспільства та підтримки жертв війни в умовах кризи», який реалізується ГО «Чернігівський громадський комітет захисту прав людини» спільно з ГО «Активне суспільство України», продовжує успішно проводити навчальні тренінги для активістів, покликаних допомагати вразливим групам на небезпечних територіях.