Безкоштовна
правова допомога

(0462) 612-532


Новини

Партнери

Українська Гельсінська спілка з прав людини

Харківська правозахисна група

Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека

Стратегическая судебная защита

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів

Май право на допомогу

Мережа правового розвитку

Правовий простір

Украінський правовий портал


Останні публікації

25.02.2007   18:55Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Чернігівська облдержадміністрація посилює увагу до зв'язків з громадськістю

 

У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних структур центральних органів виконавчої влади, відповідальних за зв'язки з громадськістю, генеральний директор обласної державної телерадіокомпанії "Сівер-центр" Анатолій Тютюнник, голова обласної організації Національної спілки журналістів Ірина Мельник, медіа-експерт Юрій Паперний, працівники управління.

 

Начальник управління інформації та зв'язків з громадськістю облдержадміністрації Олег Медуниця дав критичну оцінку існуючому комплексу зв'язків органів державної влади з громадськістю області через засоби масової інформації, офіційні Інтернет-ресурси тощо та ефективності зворотного зв'язку. Наголошувалося на важливості даного напрямку роботи у створенні позитивного іміджу органу влади, забезпеченні оперативності та систематичності інформування населення про головні події в діяльності владних структур.

 

Враховуючи те, що не всі органи державної влади області забезпечені власними веб-сайтами, друкованими засобами інформації, одним з шляхів реалізації інформаційної взаємодії є поширення офіційної інформації через веб-сайт облдержадміністрації. Присутні були поінформовані про нормативно-правові засади діяльності офіційного веб-сайту облдержадміністрації та порядок оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади області. Зазначалося про необхідність поновлення існуючої бази даних на офіційному Інтернет-ресурсі та оперативного інформування про діяльність відповідних структур; налагодження більш плідної взаємодії з відповідальними за зв'язки з громадськістю у цьому напрямку.

 

У ході обговорення намічено шляхи подальшої співпраці щодо встановлення дійових зв'язків з громадськістю.

 

Прес-служба Чернігівської облдержадміністрації

 

Останні новини

Захист та підтримка постраждалих від гендерно-зумовленого насильства в умовах війни 19:46

Незважаючи на війну та міграційну кризу, рівень домашнього і гендерно-зумовленого насильства в Україні та на Чернігівщині зростає. Мешканці сільських, віддалених та прикордонних громад перебувають у соціально-економічній та інформаційній ізоляції та є особливо вразливими до проявів домашнього насильства.

Навчання з фізичної безпеки та тактичної медицини для волонтерів Чернігівщини 16:17

Проєкт «Волонтери – рушійна сила громадянського суспільства та підтримки жертв війни в умовах кризи», який реалізується ГО «Чернігівський громадський комітет захисту прав людини» спільно з ГО «Активне суспільство України», продовжує успішно проводити навчальні тренінги для активістів, покликаних допомагати вразливим групам на небезпечних територіях.