Безкоштовна
правова допомога

(0462) 612-532


Новини

Партнери

Українська Гельсінська спілка з прав людини

Харківська правозахисна група

Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека

Стратегическая судебная защита

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів

Май право на допомогу

Мережа правового розвитку

Правовий простір

Украінський правовий портал


Останні публікації

04.10.2006   11:32Чернігівський громадський комітет захисту прав людини

Українська школа молодого політика-2006

До участі в проекті запрошуються активісти політичних та громадських організацій з Чернігівської, Полтавської, Черкаської областей. Метою проекту є підвищення рівня політичної освіти молоді, створення практичних умов засвоєння основ демократичних політичних стандартів для молодих активістів політичних партій та молодіжних організацій; підготовка нового покоління молодих політиків.

 

Навчання проходитиме у м. Чернігові, з жовтня по листопад 2006 року в форматі дводенних навчальних семінарів-тренінгів. На заняттях учасники Школи матимуть змогу навчитися основам політології та політичного лідерства, механізмам побудови стратегії виборчих кампаній, використання PR-технологій та засвоїти інші теми, необхідні для активної участі у політичному житті країни. Навчання у Школі проводиться відомими та авторитетними тренерами третього сектору.

 

Набір учасників відбувається на конкурсній основі. Основними критеріями відбору є активність в політичному та громадському житті свого регіону; переконання в тому, що потреба у нових знаннях є необхідним для підвищення професійності у громадсько-політичній діяльності; бачення стратегії свого розвитку у політиці та громадському секторі на декілька років.

 

Принциповим для організації «М21» є питання відбору учасників: орієнтовно 70% місць належатиме учасникам, які мають досвід роботи у політичних партіях, громадських організаціях, підтверджених відповідними листами підтримки; біля 30% - є потенційно-активна молодь («шансові претенденти»), тобто задля участі у проекті повинно бути передусім бажання стати активним громадянином.

 

Навчання у Школі молодого політика є безкоштовним.

 

Для того, щоб стати учасником Школи, потрібно заповнити та принести/надіслати до 9 жовтня 2006 року анкету-заявку та рекомендаційні листи (при їх наявності) на адресу:

м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 50-а (Відділ у справах сім’ї та молоді, тел. 626-517, 626-651) або е-поштою на адресу: yxxic98@yahoо.com (в полі тема вказати «Участь в УШМП»).

 

Анкету можна отримати:

- м.Чернігів, вул. Коцюбинського, 50-а, Відділ у справах сім’Ї та молоді Чернігівської міської ради,

- м. Чернігів, вул. Любченка, 3, адреса офісу організації «Молодь – XXI століття»

- www.m21.org.ua, офіційний сайт організації «Молодь – XXI століття»

- профкоми ВНЗ: ЧДТУ, ЧДІІБіП, ЧДІПСТіП, ЧДІЕУ, ЧДПУ, МАУП, УРІ (філія МГОУ)

- yxxic98@yahoо.com, надіславши листа (в полі тема вказати «Анкета-заявка на участь в УШМП»)

 

За додатковою інформацією звертайтеся за тел. +38 (0462) 60-55-65,

+38 (066) 483-31-84, Артем Шелковий, менеджер проекту

Е-mail: yxxic98@yahoо.com

 

Громадський простір

 

Останні новини

В Чернігові обговорили актуальні проблеми запобігання та протидії гендерно-зумовленому насильству 23:23

На сьогодні, ситуація із запобіганням та протидією проявам гендерно-зумовленого насильства в Чернігівській області є досить ускладнена. Важливою складовою є взаємодія між різними відповідальними суб'єктами. Адже саме комунікація забезпечує ефективне реагування на кожен факт домашнього насильства.

Захист та підтримка постраждалих від гендерно-зумовленого насильства в умовах війни 19:46

Незважаючи на війну та міграційну кризу, рівень домашнього і гендерно-зумовленого насильства в Україні та на Чернігівщині зростає. Мешканці сільських, віддалених та прикордонних громад перебувають у соціально-економічній та інформаційній ізоляції та є особливо вразливими до проявів домашнього насильства.